{{block type=”catalog/product_list” category_id=”132″ column_count=”3″ template=”catalog/product/homepage-gallery.phtml”}}
{{widget type=”cms/widget_block” template=”cms/widget/static_block/default.phtml” block_id=”31″}}
Privacy Policy Please replace this text with you Privacy Policy. Please add any additional cookies your website uses below (e.g., Google Analytics) This privacy policy sets out how {{config path=”general/store_information/name”}} uses and protects any information that you give {{config path=”general/store_information/name”}} when you use this website. {{config path=”general/store_information/name”}} is committed to ensuring that your privacy is…
Wat is onze filosofie? Wij bieden lekkere wijn voor een aantrekkelijke prijs: Prima wijn voor een prima prijs! Wij willen wijn toegankelijk maken voor een breed publiek en het hele proces van bestellen tot consumeren, een leuke ervaring laten zijn. Lekkere wijn hoeft niet duur te zijn Wij zijn continue op zoek naar betaalbare wijnen…
Kaasplankje met wijn Een mooie combinatie is: zachte, verse geitenkaas (bettine blanc ) lichtzoete, nootachtige Hollandse gatenkaas (of Leerdammer) pikante, karaktervolle kaas als oude boerenkaas of overjarige Goudse brokkelkaas Ingrediënten Geitenkaas (bettine blanc ) Hollandse gatenkaas (of Leerdammer) Oude boerenkaas Goudse brokkelkaas Kies niet meer dan vijf soorten kaas en reken op in totaal 100…
Vlammetjes met wijn Altijd lekker bij bijvoorbeeld een borrel Vlammetjes, Primawijn adviseert om bij (o.a.) vlammetjes Gruener Veltliner Domaine Wachau te schenken. Dit is de ideale combinatie en zal zeker in smaak vallen.
Hachee met wijn Hachee is gestoofd vlees dat zijn kenmerkende smaak dankt aan typisch Hollandse kruiden zoals smaak jeneverbes, laurier en kruidnagel. Wij kiezen voor twee uur kooktijd en relatief weinig boter. Verder adviseren wij de Australische wijn Shiraz Ascendar Cellars. Ingrediënten 1 kg magere riblappen bloem, een handvol 50 gram boter 750 gram sjalotjes…
Schol met wijn Vis moet zwemmen, een bekende wijsheid die ook voor een lekkere schol geldt. Vis en venkel is ook een klassieke combinatie, zeker met dille. Bij deze frisse, zachte smaken komt een pinot blanc heel mooi tot zijn recht, je zou zelfs een beetje bij deze ovenschotel kunnen doen, in plaats van het…
Kroket met wijn Vraag aan een iemand uit het buitenland die ooit Nederland heeft bezocht wat hij kent van onze keuken en hij of zij noemt de kroket (uit de muur). Kortom, die kroket (of bitterbal in kleine vorm), is eigenlijk een gerecht om trots op te zijn. Daarom ontbreekt ie niet in deze boer…
Zuurkool met wijn Er is een overeenkomst tussen witte wijn en zuurkool, beiden krijgen hun unieke smaak door vergisting van suiker, waardoor een frisse zure smaak ontstaat. Zeg je zuurkool dan zeg je elzas en daarom hebben wij de met een gouden medaille beloonde Pinot Blanc van Jean Remy Heaffeling uitgekozen voor dit recept. Zuurkool…
Hutspot met wijn Onze voorouders waren in een opzicht heel erg modern, ze aten met gemak 2 ons groente per dag! Nog steeds zijn stamppot en hutspot een smakelijke manier om de nodige vitamines binnen te krijgen. Hutspot lust eigenlijk iedereen, de ietwat zoete smaak vraagt om een fruitige wijn die. Maar wel met voldoende…
Garnaal met wijn Er zijn misschien wel net zoveel soorten garnalen als soorten Sauvignon Blanc. Elke regio in de wereld kent zijn eigen klimaat en omstandigheden, waardoor grote verschillen ontstaan. De lekkerste garnalen zijn natuurlijk de kleine Hollandse! Uit Chili komt een heerlijke geurige maar ook frisse Sauvignon Blanc van Aves del Sur, de perfecte…