Onze filosofie

Onze doelstelling is het aanbieden van lekkere wijnen voor een aantrekkelijke prijs: Prima wijn voor een prima prijs! Wij willen door onze kennis en netwerk in de wijnwereld, wijn toegankelijk maken voor een breed publiek en het hele proces van bestellen tot consumeren, een leuke ervaring laten zijn.

 

Wij geloven in het volgende:

Lekkere wijn hoeft niet duur te zijn

Door zelf en samen met ervaren wijninkopers de markt af te zoeken naar betaalbare lekkere wijnen lopen wij tegen heerlijke wijnen aan die ons zeer verrassen. Veel van deze wijnen importeren wij zelf en bieden deze direct aan aan de consument, zonder tussenkomst van tussenhandel.

Alle wijnen houden wij op voorraad in Utrecht. Omdat onze wijn vervolgens via internet wordt verkocht, hebben wij geen hoge vaste kosten en kunnen wij de prijzen laag houden. Alle Primawijn prijzen zijn onder de 10 euro per fles; vanaf 3,99 euro is er al een heerlijke wijn te verkrijgen. Kortom: prima wijn voor een prima prijs.

Wijn is niet ingewikkeld

Onze wijnen zijn toegankelijk, soepel en fruitig. Ze kenmeren zich door een moderne smaak en zijn bepaald geen ingewikkelde klassiekers. Wij testen zelf uitvoerig al onze wijnen en proefpanels bepalen mede ons assortiment. Dit assortiment is bewust beperkt om de keus voor de consument gemakkelijk te maken. Wij hebben immers alle wijnen al gekozen samen met onze prima-proevers. Wil je ook een keer meedoen met een proeverij, laat ons dit weten en we nodigen je uit.

Wijn is om samen van te genieten

Je drinkt het namelijk samen met anderen, ‘s avonds bij het eten met je familie, een (uit de hand gelopen) borrel met vrienden, feestje vieren of naar buiten met mooi weer en aan de rosé. Op onze site proberen wij je te inspireren met suggesties welke wijn, goed bij welk moment past. De informatie over de diverse wijnen hebben we kort en overzichtelijk gehouden; of de wijn lekker is, merk je vanzelf…

Maximale Service

Gemak dient de mens. Internet is een fantastisch medium om producten op je gemak te bekijken, te vergelijken en informatie te krijgen. Wij hebben geprobeerd dat op een transparante manier te doen. Transparant is ook de manier van betalen en bezorgen. Je kan uit alle betalingsmogelijkheden kiezen, Bezorgen doen we op maat, wij berekenen geen bezorgkosten. Vind je onze wijn niet lekker?, neem dan contact op, stuur het terug en je krijgt je geld terug.

 

prijedwinefoodr