Waarom Primawijn?

Prima prijs

Goede wijn is niet duur. Prima wijn levert lekkere wijnen tegen scherpe prijzen. Dit kunnen we doen doordat we lage kosten hebben. Wij hebben geen dure winkel en opslag lokaties. Bovendien wordt een groot deel van ons assortiment rechtstreeks geimporteerd, zonder tussenkomst van een tussenhandelaar, rechstreeks vanaf de wijnboer. Mocht je een wijn elders goedkoper vinden, dan betalen wij het aankoopbedrag en het verschil terug.

Lekkere wijnen

Onze wijnen zijn toegankelijk, soepel en fruitig. Ze bieden een moderne smaak en zijn geen ingewikkelde klassiekers. Veel van onze wijnen komen uit de nieuwe wereld landen, omdat men juist daar de kunst van het maken van toegangkelijke wijnen goed behherst. Naast dat we zelf op zoek gaan, krijgen we ook ondersteuning van ervaren wijnkopers die meer dan 30 jaar in het vak zitten. Om nog beter te bepalen of het een echte ‘’primawijn’’ is, houden wij proefsessies met consumenten om tot een uiteindelijke keuze te komen.

Maximale service

Gratis worden de wijnen bezorgd. Betalen kan zowel online als na ontvangst van je wijn. Vind je het niet lekker? Vertel het ons en je krijgt je geld terug. Over smaak valt niet te twisten, dus het kan gebeuren dat de wijn die je hebt uitgekozen niet is wat je er van verwacht hebt. Je kan de overgebleven (gesloten!) flessen kosteloos naar ons terugsturen en dan een andere wijn proberen, of je geld terug ontvangen. 

Wat is Primawijn?

Primawijn is een internetwinkel gespecialiseerd in betaalbare, lekkere wijnen voor ieder moment. Het bedrijf is opgericht in 2009 en is gevestigd in Nuth, exact in het midden van Zuid Limburg en op een steenworp van de Maastrichtse hoofdstad.

 

prijedwinefoodr