Over Ons

Wat is onze filosofie?

Wij bieden lekkere wijn voor een aantrekkelijke prijs: Prima wijn voor een prima prijs! Wij willen wijn toegankelijk maken voor een breed publiek en het hele proces van bestellen tot consumeren, een leuke ervaring laten zijn.

 

Lekkere wijn hoeft niet duur te zijn

Wij zijn continue op zoek naar betaalbare wijnen die verrassend lekker zijn. Veel van deze wijnen importeren wij zelf zodat we ze zonder tussenkomst van tussenhandel kunnen aanbieden.

Omdat onze wijn via internet wordt verkocht, hebben wij geen hoge vaste kosten en kunnen wij de prijzen laag houden. Kortom: prima wijn voor een prima prijs

 

Wijn is niet ingewikkeld

Onze wijnen zijn toegankelijk, soepel en fruitig. We hebben gekozen voor een moderne smaak en niet voor ingewikkelde klassiekers. Wij testen zelf uitvoerig al onze wijnen en onze klanten bepalen mede ons assortiment. Ons assortiment is overzichtelijk om de keus voor de consument gemakkelijk te maken. Wij hebben immers alle wijnen al gekozen samen met onze prima-proevers. Wil je ook een keer meedoen met een proeverij, laat ons dit weten en we nodigen je uit.

 

Wijn is om samen van te genieten

Je drinkt het namelijk samen met anderen, ‘s avonds bij het eten met je familie, een borrel met vrienden, op een feestje of buiten met mooi weer aan de rosé. Op onze site proberen wij je te inspireren met suggesties welke wijn goed bij welk moment past. De informatie over de diverse wijnen hebben we kort en overzichtelijk gehouden…

 

Gratis bezorgen

Wij bezorgen alle bestellingen gratis! Internet is een fantastisch medium om producten op je gemak te bekijken en te vergelijken. Wij hebben geprobeerd dat op een transparante manier te doen. Transparant is ook de manier van betalen. Vind je onze wijn niet lekker? Neem dan contact op, stuur het terug en je krijgt je geld terug.